De Stadspas bestaat bijna 30 jaar. En dat viert de Stadspas met het uitbrengen van een echt Amsterdams Kookboek.

‘Amsterdam aan Tafel’ wordt een kookboek van en voor Amsterdammers. Een kookboek dat laat zien dat je met weinig heel lekker en gezond kan koken. Geen gerechten waar je een koksopleiding of grote keuken voor nodig hebt, maar smaakvolle gerechten waar iedereen blij van wordt.

De inhoud van het kookboek maken we samen. Want of je nu thuis kookt, in een buurthuis of sterrenrestaurant: alle kennis over lekkere gezonde en goedkope gerechten wordt in dit kookboek bij elkaar gebracht. Van soep tot dessert, van vlees tot vegan, en van een uitdagend hoofdgerecht tot een eenvoudige manier om restjes te verwerken.

 

Anita (Amsterdam Noord) draait haar hand niet om voor een kruidige ‘Bengen Bhurta’

Kick (Amsterdam Oost) leert op school hoe je al je restjes groente verwerkt in een heerlijke quiche!

Volg Amsterdam aan tafel op: